hero_title_mba_11
ettall

Kjøp iPhone 5s 16GB til 1,- med Tele2 Medium for 619,-/mnd.
Minste totalpris 7429,-/år.

Kjøp Gull Kjøp Grå Kjøp Hvit

iphone-5s-large

 

Touch ID

Touch ID-sensoren, innebygd i Hjem-knappen, registrerer fingeravtrykket ditt for å låse opp iPhone 5s. Du kan også bruke funksjonen til å foreta kjøp i iTunes og App Store.

touch-id

A7-chip

A7-chip med 64-bits fullverdig arkitektur leverer opptil dobbelt så høy ytelse.1 Og M7-koprosessoren håndterer bevegelsesrelaterte oppgaver for å spare batteriet.

iphone-5s-a7-chip

Nytt 8 MP iSight-kamera

Verdens mest populære kamera har nå større bildepunkter og en større f/2,2-blenderåpning. Du kan ta 10 bilder per sekund i seriemodus, ta opp HD-video i 1080p, og lage sakte film-effekter.

iphone-5s-isight

Lynrask trådløsteknologi

iPhone støtter flere nettverk enn noensinne. Så nå kan iPhone-brukere oppleve rask nedlastingshastighet enda flere steder rundt om i verden.2

iphone-5s-wireless

iOS 7

iOS er nå enda enklere å bruke, med funksjoner som smartere multitasking, AirDrop og Kontrollsenter. Og det er laget spesielt for 64-bits arkitektur på iPhone 5s.

iphone-5s-ios7

iCloud

Oppbevarer det du har av bilder, kalendere, kontakter, dokumenter og annet, og lar deg dele og få tilgang til innholdet ditt fra alle enhetene dine.

iphone-5s-icloud

 

iPhone 5s Case

Det er laget i farget anilinskinn, med mikrofiberfôr på innsiden og formet slik at det passer perfekt. Slik at iPhone 5s fortsatt føles slank og elegant i hånden.3

iphone-5s-cases

 

iphone-4s-medium

iphone-4s-logo-medium

iPhone 4s fås i svart og hvit, har A5-chip og et 8MP iSight-kamera som tar opp video i fantastisk 1080p HD